top of page

Xu12-1 succesvol in ApeldoornHet XU12-1 team heeft op 18 juni meegedaan aan het U12 Pre-Summer Tournament in Apeldoorn. Aan dit toernooi, dat werd georganiseerd door de basketbal vereningingen WSV uit Apeldoorn en Cracker Jacks uit Amersfoort, deden in totaal 10 teams mee.


Het toernooi begon met een gezamelijke warming up door alle teams. Hierna gingen de wedstrijden van start op deze warme dag.


Almonte Xu12 had in de eerste drie wedstrijden weinig moete met de tegenstanders. Zij werden gemakkelijk verslagen. De vierde en laatste wedstrijd tegen WSV was de allesbeslissende wedstrijd. De winnaar van deze wedstrijd zou eerste worden. Almonte en WSV waren aan elkaar gewaagd. In eerste instantie gingen de scores gelijk op, maar WSV nam daarna een voorsprong. Tijd voor een time-out om alle spelers op scherp te zetten. Hierna werd in rap tempo de achterstand omgebogen naar een voorsprong voor Almonte. De ontlading was groot na het laatste fluitsignaal: ze hadden gewonnen! In de kantine werd het overwinningsfeestje goed gevierd.


Al met al een leuke, sportieve en gezellige basketbaldag voor de spelers, ouders en de coach. Dit was de perfecte afsluiting van het seizoen.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page