top of page

Wedstrijden en trainingen

Bijgewerkt op: 26 jan. 2022

Vanwege de maatregelen die bekend zijn gemaakt tijdens de laatste corona persconferentie gaat er ook voor ons van alles veranderen.

De competitie:

Van de teams in de landelijke competitie (Dames 1, Dames 2 en BC Eindhoven) worden de laatste 3 wedstrijden van het jaar voorlopig verplaatst naar een fictieve datum (30 juni 2022). als er weer gespeeld mag worden in 2022, dan zullen deze wedstrijden opnieuw gepland worden. Voor alle teams in de afdelingscompetitie is de competitie ten einde. De huidige stand wordt als eindstand genoteerd, en wordt gebruikt voor de indeling van de tweede helft. De planning van de wedstrijden voor de 2e helft gaat wel gewoon door, de nieuwe indeling daarvan zal rond 10 december bekend gesteld worden. Het nieuwe programma zal ergens in de eerste week van januari 2022 bekend gemaakt worden.

De trainingen:

Omdat trainingen na 17:00 uur niet meer toegestaan zijn, heeft het bestuur, samen met de TC, razendsnel geschakeld om te bekijken hoe we jullie toch nog minimaal één trainingsmoment per week kunnen aanbieden.

Dat is ons gelukt! Helaas is niet alles onder te brengen in de Achtse Barrier, maar we hebben nog wat extra locaties gevonden zodat echt iedereen aan bod komt.

Het nieuwe (tijdelijke) trainingsschema is hier te bekijken: https://www.almonte.nl/tijdelijk-trainingsschema/

Laten we hopen dat we in het nieuwe jaar weer terug mogen naar het avondschema en het spelen van wedstrijden in het weekend.

Wij houden jullie in ieder geval op de hoogte! Voor iedereen geldt: blijf gezond en blijf veilig!




12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page