top of page

Topprioriteit: trainingen in het weekend

Bijgewerkt op: 26 jan. 2022

Hallo Almonters en basketbal liefhebbers,


In een nieuwe poging om de voortdurende toename van COVID-besmettingen een halt toe te roepen, heeft de regering op vrijdag 26 november aangekondigd dat vanaf 17.00 uur tot 5.00 uur alle amateursportlocaties gesloten zullen zijn. Deze regel geldt voor ten minste de komende drie weken.


Direct gevolg is dat Almonte alle trainingen tijdens de werkweek zal stopzetten.

Stop alle wedstrijden en focus op trainingen in het weekend


Het bestuur heeft, samen met de technische commissie, besloten om de komende periode alle wedstrijden te stoppen. Zaal uren van 9.00 uur tot 17.00 uur zullen gebruikt worden om te trainen in plaats van wedstrijden.

We hebben het verzoek ingediend om op zaterdag en zondag gebruik te mogen maken van de Achtse Barrier. Als ons verzoek niet wordt ingewilligd, zullen we proberen een andere oplossing te vinden!


De club is hard bezig om een trainingsschema op te stellen. Trainers zullen begin deze week gecontacteerd worden, en een trainingsschema zal donderdag voorgesteld worden.


Spoiler alert: van jonge teams wordt verwacht dat ze vroeg in de ochtend trainen.


Blijf gezond, blijf veilig, blijf constructief


De komende weken krijgen we allemaal een nieuwe kans om te laten zien hoe flexibel en sterk onze gemeenschap is. Dus blijf gezond, blijf veilig, blijf constructief.


Bij voorbaat dank voor uw medewerking,


Het bestuur van Almonte

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page