top of page

QR code check tijdens trainingen

Bijgewerkt op: 26 jan. 2022

Hallo Almonters en alle basketbal liefhebbers,


Zoals reeds in onze vorige nieuwsbrief vermeld, is vanaf 6 november voor alle volwassenen (vanaf 18 jaar) een coronatoegangsbewijs (QR-code) verplicht om toegang te krijgen tot de sportaccommodaties.


Deze regel geldt niet alleen voor de wedstrijden in het weekend maar ook voor alle reguliere trainingen doordeweeks op al onze trainingslocaties (Achtse Barrier, de Rungraaf of welke andere dan ook).


Een ongemakkelijke en onaangename situatie zal onmiddellijk een negatieve invloed hebben op de lopende trainingen, dus werk alstublieft zoveel mogelijk mee: oordeel niet en maak geen ruzie als een van de leden van onze technische staf u vraagt om de QR-code te tonen. Conflicten tussen volwassenen in het bijzijn van kinderen zijn wel het laatste waar we getuige van willen zijn. Mocht u geen geldige QR code hebben, dan vragen we u vriendelijk om buiten de faciliteiten te wachten op de training.


In gesprek met gemeente Eindhoven


Wij stellen de feedback die wij de afgelopen dagen hebben ontvangen zeer op prijs. We zijn gesprekken aangegaan met de gemeente Eindhoven om onze zorgen te uiten over de polarisatie en de discriminatie die de maatregel om de QR codes te controleren veroorzaakt in onze gemeenschap.


Daarnaast, door ons te vragen de QR codes te controleren vraagt de regering een verantwoordelijkheid van ons, waarop niemand van ons voorbereid was. Wij hebben noch de infrastructuur, noch het gekwalificeerde personeel om een dergelijke verantwoordelijkheid op ons te nemen, daarom is dit verzoek een regelrechte ramp voor Almonte.


Hoewel de maatregelen die het bestuur heeft genomen een andere indruk kunnen wekken, doen al uw stemmen ertoe. Wij stellen het zeer op prijs als u communicatief blijft. De situatie is uiterst gecompliceerd, daarom vraagt het bestuur van Almonte u om uw geduld en vertrouwen in de komende weken.


Zoveel mogelijk uren sport


Het is van essentieel belang om zoveel mogelijk uren sport per week te blijven aanbieden voor al onze spelers, daarom werkt de technische commissie er hard aan om de gaten die ontstaan door het voldoen aan de nieuwe coronavirusregel zo snel mogelijk te dichten.


Toch betekent deze nieuwe regel extra belasting en zelfs extra trainingsuren voor sommige van onze trainers, dus wees begripvol en werk zo veel mogelijk met hen samen.


Op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Maar nieuwe uitdagingen betekenen ook nieuwe kansen: het is het juiste moment om te vragen of u kunt inspringen en helpen tijdens de trainingen. Blijf alsjeblieft niet passief maar wees actief als u denkt dat u een bijdrage kunt leveren. We nodigen u graag uit om deel uit te maken van ons team. Benader een van onze coaches of de technische commissie als u geïnteresseerd bent om bij te dragen en te helpen.


Namens al onze sporters, danken wij u voor uw medewerking.


Met vriendelijke groeten, Het bestuur van Almonte
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page